ACTIEF EN SPORTIEF

Water

Dagrecreatiegebied De Rietplas

De Rietplas is een recreatieplas in een Houtense woonwijk met park, stranden, speelruimte, vissteigers en natuurzones. Er is ook een strandeiland, van de oever gescheiden door een trekpont.
www.vvvkrommerijnstreek.nl/location/dagrecreatiegebied-rietplas

Zwembaden

Zwembad Merwestein in Nieuwegein www.merwestein.nl/
Zwembad Laco in Driebergen
www.laco.eu/driebergen/zwemmen/recreatief

Fietsen

De Kromme Rijnstreek en de Utrechtse zijn prachtige fietsgebieden. Vooral in het voorjaar is het mooi. De fruitgaarden staan dan prachtig in bloei. Roze en witte bloesem overal om je heen!

Fietskastelenroute

Deze route gaat langs de oude kastelen rondom de de Langbroekerwetering en Cothen. De route is verkrijgbaar bij de VVV bij Fort Vechten.

Stap-op-stap-af fietsroutes

Wil je wel eens binnen kijken bij een agrarisch bedrijf of een andere bijzondere locatie, dan is zijn de twee Stap-op-stap-af fietsroutes door de Kromme Rijnstreek erg leuk. De deelnemers openen op zaterdag hun deuren voor publiek. De routes zijn verkrijgbaar bij de VVV bij Fort Vechten.

Wandelen

Wanneer je in de uiterwaarden wandelt is dit een hele belevenis. Over hekjes of voorbij een kudde schapen. Bij ons op de receptie zijn diverse routes beschikbaar die starten vanaf de camping.

Wandelroute Loop de Linie

Over landgoed Amelisweerd: afwisselend bos, weilanden en de kronkelende Kromme Rijn.
www.beleefroutes.nl/fiets-en-wandel-routes/item/loop-de-linie

Het Kromme Rijnpad (29 km)

Heerlijk wandelen over oude jaagpaden van Wijk bij Duurstede naar Utrecht of andersom. Genieten van statige landgoederen, kastelen en grachten, prachtige fruitboomgaarden en een slingerende rivier. De route is verkrijgbaar bij de VVV bij Fort Vechten.

Kromme Rijn bloesemroute (44 km)

Een stevige wandeling langs de mooiste hoog- en laagstamfruitbomen van het Kromme Rijngebied. De route is te koop bij de VVV bij Fort Vechten.

Tabaksbladroute

Deze route door Amerongen wordt aangegeven met metalen tabaksbladeren die in de bestrating is bevestigd. Het start- en eindpunt van de route is het Tabaksteeltmuseum.

Overnachten
Activiteiten
Trouwen
Feesten
Volg het laatste nieuws...
Volg het laatste nieuws
Op de hoogte blijven van alle vernieuwingen en activiteiten?
Mis niets en schrijf je nu hier in
NIEUWSBRIEF

Overig

IBAN: NL16 RABO 0311 304 389
KVK: 301 85 869
BTW: NL81 1980 868 B01

Ons recreatieterrein is geopend van 30 maart 2019 tot 13 oktober 2019