ACTIVITEITEN OP BUITENGOED DE BOOMGAARD

Buitengoed de Boomgaard heeft alles in huis voor een gezellige buitendag vlakbij Utrecht. Voor verjaardagen, personeelsuitjes, vrijgezellenuitjes, familiedagen of gewoon een gezellig middagje of avondje in de buitenlucht met familie of vrienden. Wat is er leuker om tijdens je verblijf op onze camping, een van onderstaande activiteiten bij te boeken? Mogelijk vanaf minimaal 15 personen.

Kinderactiviteiten

Buitengoed de Boomgaard biedt op gezette tijden kleinschalige animatie aan voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Alles in het teken van "Ervaar het ultieme buitengevoel!" Kampvuur stoken, marshmallows maken en luisteren naar de spannende verhalen ’s avonds laat. Zelf een lampion maken en een optocht in het donker. Een rondje op onze muziekwagen ‘t Oogappeltje mag je tijdens je vakantie niet missen. Maar het allerbelangrijkste, de kinderen hebben bij ons de ruimte om vrij te spelen en zelf te ontdekken in de natuur! Ons actuele overzicht van activiteiten vindt je bij ons op de receptie.

Buitensport onder begeleiding van Ranger Swen 

Oehhh, hoor jij  ook spannende geluiden uit het Rangerbos van Buitengoed de Boomgaard? Tijdens een van mijn survivaltochten zag ik dat daar vreemde dingen gebeuren. Durf jij mee op spooktocht in het Rangerbos? Of ga je liever vuur maken zonder aansteker, schat zoeken, houthakken, broodjes bakken, teambuilden in de springnetten of slapen in een zelfgemaakte tent? Mogelijk vanaf minimaal 15 personen.

Polderbaancompetitie

In teams strijden jullie met elkaar wie de snelste is. Jullie trotseren een parcours met obstakels en hindernissen. Over land, over water en als je wilt ook dóór water!

Boerenspelen/zeskamp

Je kunt kiezen uit bekende oud-Hollandse spelen: skilatlopen, emmerparcours, boomzagen, buikschuiven, vliegend tapijt, pakje bakje, kwalleballen, kruiwagenrace, dronkenmansrace, touwtrekken, sprietlopen, liaan slingeren, spijkerslaan, blik gooien en zaklopen. Ouderwets plezier! Voor meer informatie: www.rangerswen.nl 

Meer activiteiten

Wil je weten wat er zoal op het programma staat? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of bekijk hem hier .

Overnachten
Activiteiten
Trouwen
Feesten
Volg het laatste nieuws...
Volg het laatste nieuws
Wegafsluitingsbord voor aan de parallelweg: Ons Buitengoed is gewoon bereikbaar!
Op de hoogte blijven van alle vernieuwingen en activiteiten?
Mis niets en schrijf je nu hier in
NIEUWSBRIEF

Overig

IBAN: NL16 RABO 0311 304 389
KVK: 301 85 869
BTW: NL81 1980 868 B01

Ons recreatieterrein is geopend van 30 maart 2019 tot 13 oktober 2019