Boek Hier

ACTIVITEITEN OP BUITENGOED DE BOOMGAARD

Buitengoed de Boomgaard heeft alles in huis voor een gezellige buitendag vlakbij Utrecht. Voor verjaardagen, personeelsuitjes, vrijgezellenuitjes, familiedagen of gewoon een gezellig middagje of avondje in de buitenlucht met familie of vrienden. Wat is er leuker om tijdens je verblijf op onze camping, een van onderstaande activiteiten bij te boeken? Mogelijk vanaf minimaal 15 personen.

Kinderactiviteiten

Buitengoed de Boomgaard biedt op gezette tijden kleinschalige animatie aan voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Alles in het teken van "Ervaar het ultieme buitengevoel!" Kampvuur stoken, marshmallows maken en luisteren naar de spannende verhalen ’s avonds laat. Zelf een lampion maken en een optocht in het donker. Een rondje op onze muziekwagen ‘t Oogappeltje mag je tijdens je vakantie niet missen. Maar het allerbelangrijkste, de kinderen hebben bij ons de ruimte om vrij te spelen en zelf te ontdekken in de natuur! Ons actuele overzicht van activiteiten vindt je bij ons op de receptie.

Boerenspelen/zeskamp

Je kunt kiezen uit bekende oud-Hollandse spelen: skilatlopen, emmerparcours, boomzagen, buikschuiven, vliegend tapijt, pakje bakje, kwalleballen, kruiwagenrace, dronkenmansrace, touwtrekken, sprietlopen, liaan slingeren, spijkerslaan, blik gooien en zaklopen. Ouderwets plezier!

Animatie bij ons op de camping

Animatie bij ons op de camping Sta jij al te popelen om bij ons op de camping te verblijven? Wij hebben er zin in om jullie te verwelkomen en jullie beter te leren kennen bij onze animatie! Tijdens de schoolvakanties organiseren wij drie keer per week verschillende activiteiten voor kinderen waaronder sportactiviteiten, waterspellen, knutselen en nog veel meer. Ben jij al benieuwd welke activiteiten wij organiseren tijdens jullie verblijf? Check snel onze activiteiten agenda hieronder!

Wij hebben er zin in en hopen dat jij er ook zin in hebt! Zien we jou ook bij een van deze activiteiten?

Overnachten
Activiteiten
Trouwen
Buiten vieren
Volg het laatste nieuws...
Volg het laatste nieuws
Op de hoogte blijven van alle vernieuwingen en activiteiten?
Mis niets en schrijf je nu hier in
NIEUWSBRIEF

Overig

IBAN: NL16 RABO 0311 304 389
KVK: 301 85 869
BTW: NL81 1980 868 B01