Yeah!

We gaan nog even door...

Dit jaar geopend tot 25 oktober.

Kom gezellig kamperen in de herfstvakantie.

Boek nu
Boek Hier
  • ACTIVITEITEN OP BUITENGOED DE BOOMGAARD | Buitengoed de Boomgaard Utrecht
  • ACTIVITEITEN OP BUITENGOED DE BOOMGAARD | Buitengoed de Boomgaard Utrecht

BUITENGOED VIEREN OP BUITENGOED DE BOOMGAARD

Buitengoed de Boomgaard heeft alles in huis voor een gezellige buitendag vlakbij Utrecht. Voor verjaardagen, personeelsuitjes, vrijgezellenuitjes, familiedagen of gewoon een gezellig middagje of avondje in de buitenlucht met familie of vrienden.

Buitengoed spelen: Kinderactiviteiten

Uit ervaring weten wij dat kinderen zich bij ons goed kunnen vermaken; spelen in de speeltuin, dieren aaien in de kinderboerderij, voetballen, tafeltennis, kikkervisjes vangen in onze speelvijver of lekker glijden van de modderglijbaan. Maar het allerbelangrijkste, de kinderen hebben bij ons de ruimte om vrij te spelen en zelf te ontdekken in de natuur! Verblijf je op onze camping of in één van onze accommodaties dan heb je vrij toegang tot alle faciliteiten op het park, waaronder ons Buitengoed spelen. Voor onze daggasten vragen wij tijdens de opening van ons seizoen een entree(kinderen tot 2 jaar gratis). Uiteraard kun je nu onze camping gesloten is nog wel heerlijk vrij komen spelen.

Buitengoed activiteiten

Bij ons staat alles in het teken van "Ervaar het ultieme buitengevoel!" Gezellig met familie of vrienden een kampvuurtje maken en marshmallows roosteren. Maar ook een rondje op onze muziekwagen ‘t Oogappeltje mag je tijdens je vakantie of weekendje weg niet missen. Natuurlijk organiseren we ook wel eens een ludieke activiteit, wanneer? Dit kun je vinden op onze informatieschermen in de toiletgebouwen en op onze receptie.

Buitengoed vieren: Familiedagen, personeelsuitjes of een ander soort gezellig samenzijn:

Wij kunnen zorgen voor verschillende activiteiten, van boerenspelen tot zeskamp of de inhuur van een springkussen.Heb je zelf een leuk idee, in overleg met ons kijken we naar de mogelijkheden. We hebben hiervoor verschillende locaties beschikbaar, je kunt terecht bij ons KLokhuis 't Hart van ons recreatieterrein, waar wij van een hapje tot een drankje of een leuke activiteit kunnen verzorgen. Nu in deze gekke tijd bieden wij ook een buitenlocatie ingericht met picknicktafels ( waar je bij nat weer ook droog kunt zitten onder onze stretchtent), hier heb je de mogelijkheid om je eigen eten en/of drinken te verzorgen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? welkom@buitengoeddeboomgaard.nl

Overnachten
Activiteiten
Trouwen
Buiten vieren
Volg het laatste nieuws...
Volg het laatste nieuws
Op de hoogte blijven van alle vernieuwingen en activiteiten?
Mis niets en schrijf je nu hier in of download onze Boomgaardapp.Laatste Boomgaardnieuws

Overig

IBAN: NL16 RABO 0311 304 389
KVK: 301 85 869
BTW: NL81 1980 868 B01

Download onze app