+stad utrecht op 10 minuten afstand
+prachtige fiets- en wandelomgeving
+Ruim opgezet in een groene omgeving
Plattegrond

Food & Drinks

Ons horecapaviljoen

We verwelkomen jullie graag bij ons horecapaviljoen bij onze speelvijver en natuurlijk speelterrein. Samen met een enthousiast team, met een passie voor koken, taartjes bakken en gastbeleving bieden we jullie het volgende aan:

Verse warme broodjes, een compleet ontbijtje, huisgemaakte taartjes, een goeie bak koffie, ijs, onze stevige lunch- en borrelkaart, uit de steenoven gebakken pizza’s, plaatselijk gebrouwen biertje of een frisse mocktail!
Wil je zelf lekker achter de grill staan? Bekijk onze bbq bestellijst in onze Buitengoed de Boomgaard app.

Ontspan, relax en plof neer op ons terras. Niks moet, niksen mag!

Onze horeca is geopend op:

Woensdag 12:00 - 20:00
Vrijdag 12:00 - 20:00
Zaterdag en Zondag 08:30 -20:30

Voor aanvullende openingstijden tijdens schoolvakanties en / of feestdagen check onze Buitengoed de Boomgaard app.

Deze kun je onderstaand downloaden en zoek in de app naar Buitengoed de Boomgaard:

Great Stay app iOs
Great Stay app Android

Agenda

Buitengoed bingo
27 mei 2023
Heb het gezellig, speel een spelletje, maak kans op verschillende prijzen en geniet van iets lekkers tijdens onze bingo avond! We spelen in totaal 6 rondes, verdeeld over 2 kaarten. De kaartverkoop start om 18:45 bij ons horecapaviljoen Food & Drinks. We starten om 19:30 met de bingo bij ons horecapaviljoen Food & Drinks (bij slecht weer kan de locatie verplaatst worden.€5,- per persoon, incl. iets lekkers. Ben je onder de 12 jaar? Neem dan een volwassene mee als begeleider. Neem je je eigen stift/potlood mee?
Lees meer
Chips maken
28 mei 2023
Hoe lekker: met een zak chips op de stoel in de voortent! Maar weet je wat nog veel lekkerder is? Zelf gemaakte chips!We maken samen, van begin tot eind, de chips. Eerst gaan we de aardappelen rooien en schoonmaken, dan snijden en ook ontwerp je nog een eigen zakje!We starten om 10:00 bij Buitengoed Food & Drinks. Neem je een volwassene begeleider, eigen mesje en snijplank mee?Vooraf aanmelden is niet nodig!
Lees meer
Nationale buitenspeeldag
14 juni 2023
Kom jij ook buitenspelen op ons Buitengoed? Woensdag 14 juni is het nationale buitenspeeldag en daar staan wij natuurlijk helemaal achter! Vandaag komt er een bushcrafter leren hoe je op verschillende manieren vuur kunt maken, hoe je je eigen armbandje van survivaltouw knoopt en bak je een lekker broodje boven het vuur!De activiteiten lopen tussen 13:00 en 16:00. Kom je vandaag spelen van buiten de camping? Dan betaal je €5,- in plaats van €6,-.
Lees meer
Bierproeverij (18+)
17 juni 2023
Proef, leer en geniet!Proef de heerlijke biertjes van Van De Streek en de bijpassende hapjes. Leer van Bram, van Van De Streek en geniet van de gezelligheid op ons Buitengoed!
Zaterdag 17 juni, perfect als vaderdag-uitje, met iedereen die 18+ is, van 15:00u tot 16:30u bij Buitengoed Food & Drinks.
De kosten bedragen €25,- per persoon (incl. 5 biertjes en hapjes).
Let op: meedoen aan deze activiteit kan alleen als je ouder dan 18 bent. Op locatie moet je je kunnen identificeren met een geldig legitimatiebewijs. NIX18.
Lees meer
Inschrijven