+stad utrecht op 10 minuten afstand
+prachtige fiets- en wandelomgeving
+Ruim opgezet in een groene omgeving
Plattegrond

Food & Drinks

Ons horecapaviljoen

We verwelkomen je graag bij ons horecapaviljoen bij onze speelvijver en natuurlijk speelterrein. Een heerlijke plek waar niks moet en niksen mag! Ontspan, plof neer op het terras en geniet van een hapje en drankje.

Lunch & Borrel

Overdag biedt ons enthousiaste team met een passie voor koken en gastbeleving: verse warme broodjes, heerlijke Veldkeuken tosti's, een goeie bak koffie, Merel's boeren schepijs, onze stevige borrelkaart, een plaatselijk gebrouwen biertje of een frisse mocktail!

In de avond

Wil je ook in de avond genieten van het ultieme buitengevoel? Geniet dan op vrijdagavond van Friday Night Pizza Night of kom op zaterdag gezellig aanschuiven bij onze chef Juan (meer info & reserveren onderaan de pagina). Op de andere dagen kun je genieten van een kleine kaart met daarop elke week een weekspecial en onze Boomgaard toppers.

Afhalen

Wil je bij je eigen plek eten en het jezelf toch makkelijk maken? Dan kan je vanaf nu ook friet en snacks afhalen bij ons paviljoen.

Genoeg opties dus als je een avond geen zin hebt om te koken. Het is tenslotte vakantie!

ONZE OPENINGSTIJDEN

In het voorseizoen (vanaf 29 maart):

Woensdag 11:30 - 19:00 
Vrijdag 11:30 - 20:30  Friday Night Pizza Night
Zaterdag 11:30 - 20:30 Aanschuiven bij Juan *
Zondag 11:30 - 19:00 
*op reservering

In het hoogseizoen zijn we vaker open. Bekijk de actuele openingstijden tijdens schoolvakanties en / of feestdagen in onze Buitengoed de Boomgaard app.

Nieuw: elke zaterdag 'Aanschuiven bij Juan'

Elke zaterdagavond tussen 17.00 en 20.30 kun je ontspannen 'aanschuiven' bij onze chef Juan. Met zijn Guatemalaanse roots maakt hij de lekkerste gerechten voor je klaar. Van Spaanse tapas tot BBQ klassiekers: elke zaterdag maakt hij er een feestje van. We vullen je tafel met meerdere hapjes waar je samen met je vrienden of familie van kunt genieten. Schuif je ook gezellig aan?

p.s.  We zijn de agenda en het menu al druk aan het invullen. Zodra het aanbod helemaal rond is, komt dit online en kun je ook meteen een plekje reserveren.

Agenda

Kampvuuravondje
30 maart 2024
Op ons Buitengoed houden we van gezelligheid om het kampvuur heen! Het vuurtje brand van 18:00 tot 20:00, vlak bij de horeca. Schuif aan en geniet van de gezelligheid! 
Lees meer
Paasspeurtocht en eieren zoeken
31 maart 2024
De paashaas is geweest en heeft een speurtocht uitgezet! Speur de Paaseieren op, beantwoord de vragen, voer de opdrachten uit en los de puzzel op! Vanaf 10:00 bij op ons horecapaviljoen. Na afloop genieten we van een lekker glaasje limonade. 
Lees meer
Klaar voor Koningsdag
27 april 2024
Zet vlaggetjes op je wangen, een tattoo op je hand en lak je nagels, zodat je helemaal ready bent voor Koningsdag!Vanaf 10:00 bij het horecapaviljoen. 
Lees meer
Potje voetballen
28 april 2024
Kom voetballen met een van onze Buitengoed toppers! 
Het eerste balletje wordt getrapt vanaf 10:00 bij het voetbalveld! Afsluitend is er limonade bij ons horecapaviljoen. 
Lees meer