+stad utrecht op 10 minuten afstand
+prachtige fiets- en wandelomgeving
+Ruim opgezet in een groene omgeving
Plattegrond

Ons Boomgaardnieuws

Wil jij ook op de hoogte blijven van al ons Boomgaard nieuws, leuke plannen en activiteiten? Hier komt binnenkort onze aanmeldknop voor onze nieuwsbrief.

Nieuws berichten

Autovrij
24 maart 2022
Op veler verzoek en met de gedachten aan het milieu, de veiligheid, het stimuleren van beweging en aan de momenteel hoge brandstofprijzen, worden we per dit jaar écht autovrij/luw ;-)
Alleen voor het plaatsen en voor het ophalen van je kampeermiddel kun je nog met de auto naar je kampeerplekje.
Voor de boodschappen of andere zware spullen bieden wij bolderkarren aan.
Lees meer
Nieuw, nieuw, nieuw........
24 maart 2022
Ook deze winter hebben wij niet stil gezeten, ondanks weer, wind en regen hebben we weer een paar mooie dingen voor jullie klaargestoomd!
Naast de normale onderhoudsklussen zoals een likje verf hier en daar, het uitvlakken en ophogen van diverse plaatsen op ons kampeerterrein, komt er extra privé sanitair, extra toiletten bij ons tijdelijke horecapaviljoen Lekker Buiten, maar ook verschillende 5 persoons Buitengoed lodges en Family lodges en Urban lodges met ligbad of sauna. Ook hebben we hier en daar wandelpaden en toegangspaden gemaakt voor extra comfort!
Lees meer
Lekker Buiten, gave plannen voor 2022!
17 maart 2022
Een nieuw seizoen, een nieuw horecapaviljoen! Het oude afgebrande lekker Buiten heeft plaats gemaakt voor kampeerplekken en onze ingerichte Family Bell tenten. Een nieuw Lekker Buiten in ontwikkeling bij de recreatieplas. Dit voorjaar genieten van een hapje en een drankje op het overdekte terras bij ons horecapaviljoen in aanbouw.
Het wordt zo gaaf, uitzicht over het spelen en de recreatieplas, genietend van de ondergaande zon. We zijn nog wel een paar weekjes druk, maar wij beloven het is het wachten meer dan waard! Nieuwsgierig naar de menukaart, check hem hier!
Lees meer
Meet Anita!
9 februari 2022
Beste gasten van Buitengoed de Boomgaard,Mijn naam is Anita en ik zal vanaf maart deel uit maken van het team. Na jarenlang in de gezondheidszorg te hebben gewerkt gaat het roer weer terug om naar hetgeen waar mijn hart zoveel sneller van gaat kloppen, namelijk de toeristische, recreatieve- en horeca branche.Op de Boomgaard mag ik zo’n beetje alles gaan doen wat ik leuk vind, en dat is veel! Jullie zullen me dus overal op het terrein tegenkomen, maar ga ik me vooral bezig houden met de creatieve kant op het buitengoed.Ik ben gek op avontuur, taartjes bakken (echte en van zand…), buiten zijn, is niets me te gek om te organiseren èn heb ik nooit een ochtendhumeur!Komen jullie snel langs om kennis te maken?Hopelijk tot ziens op Buitengoed de Boomgaard!
Lees meer
Meet Sabine!
19 januari 2022
Het kampeerseizoen 2022 is in aantocht en daarbij ook een nieuw gezicht Ik ben Sabine van Ingen en zal vanaf maart het team van Buitengoed de Boomgaard gaan versterken als hospitality/leisure medewerker.
Opgegroeid in een klein dorpje op de Veluwe (Laag Soeren) maar woon alweer 19 jaar met heel veel plezier in Utrecht samen met mijn kinderen Rosalie en Sam.In mijn vrije tijd stap ik graag op de mountainbike om te crossen door de bossen en hou ik van wandelen en fotograferen. Maar van een hapje en drankje met vrienden word ik ook heel blij.Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan bij Buitengoed de Boomgaaard en u daar te ontmoeten.Op naar een mooi kampeerseizoen en totsnel op Buitengoed de Boomgaard.Groetjes Sabine
Lees meer
Nieuwe uitdaging Willeke
13 december 2021
Lieve lieve Buitengoedliefhebbers,Even een bericht van mij, Willeke!Dit omdat ik per half januari 2022 een nieuwe baan heb aangenomen en hierbij het team Buitengoed de Boomgaard na ruim 7 jaar zal verlaten.Ik ga een nieuwe uitdaging aan bij een ander mooi bedrijf in Bunnik namelijk Second Home, welke actief is in het o.a. organiseren van Beurzen in Nederland & België voor de 2e huizen markt.Vol trots kan ik zeggen dat ik de afgelopen 7 jaar ontzettend veel heb geleerd van de Recreatiebranche en heb mij altijd als een vis in het water gevoeld en heb met heel veel plezier hier gewerkt, met alle lieve mensen die hierbij horen. De Boomgaard gaat in je hart zitten en wat daarin zit raak je nooit meer kwijt !Ik gun het Team, in het bijzonder Edy & Michel een prachtige Buitengoede toekomst met wat meer familytime binnen hun lifestyle (wat een ander gewoon ontiegelijk hard werken noemt) maar bovenal heel veel lachen, werkplezier en heerlijk eten met een goede gezondheid !Dank voor alle leuke en gezellige moment op het steeds mooier wordende Buitengoed.
Lees meer