TROUWEN OP BUITENGOED DE BOOMGAARD

Ga je voor romantisch? Trouw in een boomgaard!

Dé kus buiten, onder de blauwe hemel. En daarna dansen tussen de appel- en de perenbomen. Jullie familie en vrienden blijven gezellig slapen in een van de prachtige luxe Boomgaardlogdes of lekker in een knus tentje of caravan. De volgende ochtend kunnen jullie dus nog lekker nagenieten aan de lange ontbijttafels met verse broodjes en appelsap.

Of wil jij een festivalbruiloft? Oerol bij Utrecht

Jullie gasten starten met een gezellig picknick op kleedjes in het gras. Vanuit een caravan speelt een bandje achtergrondmuziek tot het tijd is voor de ceremonie. Dan geven jullie elkaar vanaf een loungebank het ja-woord. ’s Avonds serveren foodtrucks het bruiloftsdiner vanuit hun VW-busjes en daarna gaat het kampvuur aan. Bij ons heb je heerlijk de ruimte om je eigen sfeer te creëren en je eigen feest te vieren.

Erkende trouwlocatie door gemeente Bunnik

Buitengoed de Boomgaard is een door de gemeente erkende trouwlocatie in Bunnik, aan de rand van Utrecht. Dat betekent dat de ceremonie dus bij ons plaats kan vinden. Gemeente Bunnik voor meer info

Enkele recensies van bruidsparen die voor zijn gegaan:


Robert & Lotte:

We vonden het echt een feest!! Wat een bijzondere plek en wat een gastvrijheid!! Alle ideeën werden met open armen binnen gehaald en niets leek te gek! We hebben heel veel aan de warme, creatieve en open minded Edy en Michel gehad, waardoor we met wat tips van hen echt een droomfestival bruiloft hebben beleefd met heerlijk eten, lekkere drankjes, kampvuur en hele gezellige bediening! Door de behulpzaamheid en ideeën konden wij er de mooiste dag van ons leven vieren! Nogmaals dank! 

Sanne & Martin:

Heel veel dank voor al jullie harde werk en moeite die jullie gedaan hebben om ons de mooiste dag van ons leven te bezorgen! Wij waarderen het heel erg dat we op zo'n mooie plek hebben mogen trouwen!

Chris & Jessica:

Wij hebben mede door jullie een waanzinnige mooie dag gehad. Wij willen jullie hiervoor dan ook ontzettend bedanken. Keep up the good work!

Colinda & Sander:

Heel erg bedankt voor jullie organisatie en bereidheid om mee te werken aan ons improvisatie project, haha!

Overnachten
Activiteiten
Trouwen
Buiten vieren
Volg het laatste nieuws...
Volg het laatste nieuws
Op de hoogte blijven van alle vernieuwingen en activiteiten?
Mis niets en schrijf je nu hier in
NIEUWSBRIEF

Overig

IBAN: NL16 RABO 0311 304 389
KVK: 301 85 869
BTW: NL81 1980 868 B01

Ons recreatieterrein is geopend van 30 maart 2019 tot 13 oktober 2019