Ervaar het ultieme
buitengevoel
GEZELLIGE KERST- EN WINTERACTIVITEITEN
Wij zijn grote liefhebbers van de kersttijd en halen dus alles uit de kast om er een knusse, sfeervolle en bruisende decembermaand van te maken. Onze camping is tevens kerstbomenkwekerij. Tussen al dat groen zetten wij onze tenten neer, onze draaimolen, poffertjeskraam en ons gasstel voor warme chocomelk en glühwein.

Kom in december naar onze kwekerij en beleef het ultieme kerstgevoel! 
Dit jaar pakken we met Kids X-Mas extra groot uit, 17 december 2017 staat volledig in het teken van horen, zien, proeven & beleven. Meer info Ontdek Kids Christmas

Kerstbomen in Bunnik: zelf hakken!
Geen kerstboom in plastic uit de supermarkt, maar een kerstboom direct van het land. Trek je laarzen aan en kom naar ons buitengoed voor de kerstboombeleving zoals de Kerstman hem bedoeld heeft.

Met een gratis glaasje glühwein in de hand zoek je zelf je kerstboom uit en als je wil, mag je hem nog zelf omhakken ook!  Er is van alles te krijgen zoals kerstdecoratie en interieurspulletjes en in het weekend van 10 en 11 december is er van alles te doen, marshmallows roosteren boven het kampvuur, springen op ons reuze springnet, laat je schminken of pimp je kerstboom. Maar ook voor grootmoeders overheerlijke erwtensoep kun je bij ons terecht. Zodra Sinterklaas weer terug is naar Spanje, starten wij met de verkoop.

Wil je je kerstboom komen omhakken, ga dan naar onze vernieuwde kerstwebsite.

Bedrijfskerstfeest
Wij bieden misschien wel de origineelste manier om werknemers en relaties van jouw bedrijf te bedanken voor de prettige samenwerking: zij gaan na het feest met een kerstboom naar huis! Zelf uitgezocht op het land en als ze willen ook zelf omgezaagd!

In één van onze in kerststijl ingerichte locaties (15 tot 600 personen) verwelkom je je gasten met een borrel of diner. Tijdens of na afloop kunnen ze hun boom uitzoeken. Onze locatie is tijdens het feest exclusief beschikbaar voor jouw bedrijf.

Wees er snel bij! Want onze bedrijfskerstevenementen zijn zo populair dat bedrijven in januari alweer hun evenement voor het jaar erop boeken.

Neem voor meer informatie over onze bijzondere kerstfeesten voor bedrijven contact met ons op via info@buitengoeddeboomgaard.nl of 030 656 38 96.

Meer informatie
Wil je meer weten over de activiteiten, ga dan naar onze speciale kerstwebsite.
GEZELLIGE KERST- EN WINTERACTIVITEITEN Entreegebouw winkel.jpgGEZELLIGE KERST- EN WINTERACTIVITEITEN Kerstplein.jpgGEZELLIGE KERST- EN WINTERACTIVITEITEN Winkel impressie.JPGGEZELLIGE KERST- EN WINTERACTIVITEITEN Entree kerstbomenplein.jpgGEZELLIGE KERST- EN WINTERACTIVITEITEN 0815.JPG
OVERNACHTEN
ACTIVITEITEN
TROUWEN
FEESTEN
Volg het laatste nieuws...
Volg het laatste nieuws
Op de hoogte blijven van alle vernieuwingen en activiteiten?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.
NIEUWSBRIEF
Agenda & Links:
02
apr
Paasvuur ( alleen bij het juiste weer en wind)
05
apr
Bootcamp by Amanda's sport & lifestyle iedere donderdagochtend 08:00-09:00 uur deelname: €5,-
12
apr
Bootcamp by Amanda's sport & lifestyle iedere donderdagochtend 08:00-09:00 uur deelname: €5,-
Kids X Mas
Bezoek Utrecht