DE PAREL VAN UTRECHT

Goed verborgen achter hoge dennenbomen ligt het best bewaarde geheim van Utrecht. Op Buitengoed de Boomgaard beleef je het ultieme buitengevoel: vrijheid, ruimte en eindeloos veel mogelijkheden voor een actieve buitendag, heerlijke vakantie of niet alledaags event.

Stadscamping in het groen

Op deze unieke centraal gelegen plek genieten kampeerders, citytrippers, dagjesmensen en feestgasten van de frisse lucht & de prachtige omgeving. Terwijl de kinderen zich onderdompelen in het koele water van de speelvijver of elkaar najagen in het Active Fun Park, heb je alle tijd voor jezelf & elkaar. Maar er is meer te beleven. Slingeren als Tarzan over het water, hutten bouwen met Ranger Swen, Kampvuur maken, lekker luieren op het strandje, kroelen met onze dieren in het Beestenboeltje... alle kinderharten worden hier met plezier gevuld. Behoefte aan stads vertier? Dan ben je in een half uur met de fiets of een paar minuten met auto/trein in Utrecht.

Slapen, Trouwen & Events

Onze nostalgische boomgaard is een sfeervolle en fijne plek om je vakantie door te brengen, je verjaardag te vieren of een bijzonder event te organiseren. En bijzonder is het, want vanaf 2015 kun je op deze betoverende plek elkaar ook het ja-woord geven. Alles is aanwezig om jouw dag of event zo fantastisch mogelijk te maken. Groots kampvuur, festivalstoelen, oude perenbomen, heerlijke muziek, prachtige bar/keuken buiten & binnen om al jouw gasten culinair te verwennen. Alles om er écht de aller- allermooiste & het beste event ever van te maken.

Jouw wensen

Veel kan & mag! Jij, je familie, vrienden & relaties heten wij van harte welkom op ons Buitengoed waar je naast kamperen ook heerlijk kunt overnachten in een luxe Boomgaardlodge of Safaricottage.

Overnachten
Activiteiten
Trouwen
Feesten
Volg het laatste nieuws...
Volg het laatste nieuws
Op de hoogte blijven van alle vernieuwingen en activiteiten?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, door een mailtje te sturen naar welkom@buitengoeddeboomgaard.nl
NIEUWSBRIEF

Overig

IBAN: NL16 RABO 0311 304 389
KVK: 301 85 869
BTW: NL81 1980 868 B01

Ons recreatieterrein is geopend van 30 maart 2019 tot 13 oktober 2019