+stad utrecht op 10 minuten afstand
+prachtige fiets- en wandelomgeving
+Ruim opgezet in een groene omgeving
Plattegrond

Faciliteiten

Wij bieden alle reguliere faciliteiten die je op een moderne camping kunt verwachten.

Sanitair

  • Wastafels met koud en warm water, heerlijke warme douches (vrij te gebruiken)
  • Toiletten en Urinoirs
  • Wasmachine en droger (tegen betaling)
  • Afwasplekken met gratis warm water
  • Stortbak voor chemisch toilet

Receptie en winkeltje

In onze receptie hebben we alle dingen die niet kunnen missen als je komt kamperen op onze lifestyle camping, denk aan leuke kaarsen en tafellakenknijpers, lampjes en visnetjes. Ook hebben we dagverse eitjes van onze kippen en enkele lokale producten. Uiteraard ook genoeg folders waarmee je de omgeving kunt verkennen. Kom je er niet uit? Vraag onze Buitengoed frontoffice medewerker in de receptie. Die kan je genoeg leuke tips geven. De receptie is ook de plek voor onze AED.

Food en drinks

Bij onze speelvijver staat ons horecapaviljoen. Hier kun je terecht voor verse warme broodjes, een compleet ontbijtje, huisgemaakte taartjes, een goeie bak koffie, ijs, onze stevige lunch- en borrelkaart, uit de steenoven gebakken pizza’s, plaatselijk gebrouwen biertje of een frisse mocktail!

Ontspan, relax en plof neer op ons terras. Niks moet, niksen mag!

Barbecueën
Dit hoort natuurlijk bij kamperen, je kunt je eigen barbecue meenemen of je kunt een barbecue pakket of barbecue huren bij ons. Wat te bestellen en waar te bestellen vindt je binnenkort in onze app.Een externe barbecue leverancier of cateraar inzetten is helaas niet toegestaan.

Speelvijver en natuurlijk speellandschap

Een heerlijke plek om te spelen, liaan te slingeren, een duik van de modderglijbaan te nemen, sprietlopen of te wandelen over 't eilandje. Bij ons geen vaste animatie, maar heerlijk buiten spelen en creatief aan de slag met de natuurlijke speeltoestellen. Kikkers en kreeftjes vangen in de vijvers, schommelen, skelteren, konijnen knuffelen bij ons beestenboeltje en voetballen op het t' voetbalveldje. Op ons Buitengoed is eindeloos veel ruimte en kan het allemaal. Bij ons staat alles in het teken van ervaar het ultieme buitengevoel en krijgen kinderen de ruimte om zelf te ontdekken en vrij te spelen in de natuur!

Verhuur van allerlei handige en leuke glamping en kampeerartikelen

Voor de kinderen zijn er skelters te huur per 2 uur, maar je kunt bij ons ook terecht voor het huren van een vuurschaal, picknicktafel of hangmat. Informatie over tarieven en reserveren kan bij onze receptie.

Adventure golf

Kom en ontdek onze 18 holes adventure mini golfbaan. Probeer in zo min mogelijk slagen het uitdagende parcours af te leggen en versla je opa, oma, ouders of vriendjes.

Wifinetwerk
Niet overal, maar op verschillende plekken op ons kampeerterrein hebben wij wifipalen staan. Er is altijd wel een plekje waar je gebruik kunt maken van ons wifinetwerk om bijvoorbeeld even te appen met het thuisfront.

Agenda

Buitengoed bingo
27 mei 2023
Heb het gezellig, speel een spelletje, maak kans op verschillende prijzen en geniet van iets lekkers tijdens onze bingo avond! We spelen in totaal 6 rondes, verdeeld over 2 kaarten. De kaartverkoop start om 18:45 bij ons horecapaviljoen Food & Drinks. We starten om 19:30 met de bingo bij ons horecapaviljoen Food & Drinks (bij slecht weer kan de locatie verplaatst worden.€5,- per persoon, incl. iets lekkers. Ben je onder de 12 jaar? Neem dan een volwassene mee als begeleider. Neem je je eigen stift/potlood mee?
Lees meer
Chips maken
28 mei 2023
Hoe lekker: met een zak chips op de stoel in de voortent! Maar weet je wat nog veel lekkerder is? Zelf gemaakte chips!We maken samen, van begin tot eind, de chips. Eerst gaan we de aardappelen rooien en schoonmaken, dan snijden en ook ontwerp je nog een eigen zakje!We starten om 10:00 bij Buitengoed Food & Drinks. Neem je een volwassene begeleider, eigen mesje en snijplank mee?Vooraf aanmelden is niet nodig!
Lees meer
Nationale buitenspeeldag
14 juni 2023
Kom jij ook buitenspelen op ons Buitengoed? Woensdag 14 juni is het nationale buitenspeeldag en daar staan wij natuurlijk helemaal achter! Vandaag komt er een bushcrafter leren hoe je op verschillende manieren vuur kunt maken, hoe je je eigen armbandje van survivaltouw knoopt en bak je een lekker broodje boven het vuur!De activiteiten lopen tussen 13:00 en 16:00. Kom je vandaag spelen van buiten de camping? Dan betaal je €5,- in plaats van €6,-.
Lees meer
Bierproeverij (18+)
17 juni 2023
Proef, leer en geniet!Proef de heerlijke biertjes van Van De Streek en de bijpassende hapjes. Leer van Bram, van Van De Streek en geniet van de gezelligheid op ons Buitengoed!
Zaterdag 17 juni, perfect als vaderdag-uitje, met iedereen die 18+ is, van 15:00u tot 16:30u bij Buitengoed Food & Drinks.
De kosten bedragen €25,- per persoon (incl. 5 biertjes en hapjes).
Let op: meedoen aan deze activiteit kan alleen als je ouder dan 18 bent. Op locatie moet je je kunnen identificeren met een geldig legitimatiebewijs. NIX18.
Lees meer
Inschrijven