Yeah!

We gaan nog even door...

Dit jaar geopend tot 25 oktober.

Kom gezellig kamperen in de herfstvakantie.

Boek nu
Boek Hier
  • Faciliteiten | Buitengoed de Boomgaard Utrecht
  • Faciliteiten | Buitengoed de Boomgaard Utrecht
  • Faciliteiten | Buitengoed de Boomgaard Utrecht
  • Faciliteiten | Buitengoed de Boomgaard Utrecht

Faciliteiten

Wij bieden alle reguliere faciliteiten die je op een moderne camping kunt verwachten.

Sanitair

Wastafels met koud en warm water (vrij te gebruiken)
Heerlijke warme douches (vrij te gebruiken)
Toiletten en Urinoirs
Wasmachine en droger (tegen betaling)
Afwasplekken met gratis warm water
Stortbak voor chemisch toilet

Winkel en eten

In onze receptie hebben wij een hoekje met streekproducten, leuke outdoor hebbedingetjes of gewoon het hoognodige wat je met kamperen niet missen kan... Vers afgebakken broodjes kun je online bestellen via onze app of zijn verkrijgbaar bij onze broodjescorner tijdens openingstijden. In het weekend kun je in ons klokhuis terecht voor heerlijk ijs, een hapje en drankje! En om het nog makkelijker te maken in deze tijd, kun je ook bestellen via onze eigen Boomgaardapp. Tevens vindt je hier de actuele openingstijden.

Speelvijver en natuurlijk speellandschap

Een heerlijke plek om te spelen, liaan te slingeren, een duik van de modderglijbaan te nemen, sprietlopen of te wandelen over 't eilandje.

Receptie

Op onze receptie kun je terecht voor allerlei leuke campingartikelen. Heb je ooit gehoord van een popcornpan voor boven het kampvuur? Fantastisch leuk! Ook vindt je hier emmers en schepjes, visnetjes, leuke kaartjes en de Buitengoed lampjes voor in je tent, Maar ook genoeg folders waarmee je de omgeving kunt verkennen. Kom je er niet uit? Vraag onze medewerker in de receptie. Die kan je genoeg leuke tips geven. Ook hangt er een AED bij de receptie in het geval van nood is dit toch een prettig idee.

Buitenactiviteiten

Buitenactiviteiten zijn onze specialiteit. Kikkers en kreeftjes vangen in de vijvers, schommelen, skelteren, konijnen knuffelen bij ons beestenboeltje en voetballen op het t'voetbalveldje, op ons Buitengoed is eindeloos veel ruimte en kan het allemaal. Ook leuk: jeu de boules, tafeltennis of adventuregolf. Voor kinderen van 3 tot 12 jaar worden er op gezette tijden leuke activiteiten georganiseerd. Bij ons staat alles in het teken van ervaar het ultieme buitengevoel en krijgen kinderen de ruimte om zelf te ontdekken en vrij te spelen in de natuur!

Skelterverhuur

Voor de kinderen zijn er Skelters te huur per dagdeel, informatie over tarieven en reserveren kan bij onze receptie. Hier kun je ook terecht voor het huren van een vuurschaal, picknicktafel of koelkast.

Adventure golf

Kom en ontdek onze 18 holes adventure mini golfbaan. Probeer in zo min mogelijk slagen het uitdagende parcours af te leggen en versla je opa, oma of ouders....

Overnachten
Activiteiten
Trouwen
Buiten vieren
Volg het laatste nieuws...
Volg het laatste nieuws
Op de hoogte blijven van alle vernieuwingen en activiteiten?
Mis niets en schrijf je nu hier in of download onze Boomgaardapp.Laatste Boomgaardnieuws

Overig

IBAN: NL16 RABO 0311 304 389
KVK: 301 85 869
BTW: NL81 1980 868 B01

Download onze app