Boek Hier

Faciliteiten

Wij bieden alle reguliere faciliteiten die je op een moderne camping kunt verwachten.

Sanitair

Wastafels met koud en warm water (vrij te gebruiken)
Heerlijke warme douches (vrij te gebruiken)
Toiletten en Urinoirs
Wasmachine en droger (tegen betaling)
Afwasplekken met gratis warm water
Stortbak voor chemisch toilet

Winkel en eten

In onze receptie hebben wij een hoekje met streekproducten, leuke outdoor hebbedingetjes of gewoon het hoognodige wat je met kamperen niet missen kan... Voor vers afgebakken broodjes komt op zaterdag onze bakker langs en voor de overige dagen kun je een dag van tevoren broodjes bestellen bij ons klokhuis of bij de receptie. In het weekend kun je in ons klokhuis terecht voor heerlijk schepijs, een hapje en drankje! Nieuwsgierig wat we aanbieden check hier ons menu!

Openingstijden 't Klokhuis (hoogseizoen):


Iedere ochtend 08:30-10:00 uur
En vrijdag, zaterdag en zondag:17:00-20:00 uur

Speelvijver

Een heerlijke plek om te spelen, liaan te slingeren, een duik van de modderglijbaan te nemen, sprietlopen of te wandelen over 't eilandje.

Receptie

Op onze receptie vindt u diverse streekproducten, waaronder eieren, pannenkoekenmeel, sapjes, etc. Daarnaast vindt u campingartikelen. Heeft u ooit gehoord van een popcornpan voor boven het kampvuur? Fantastisch leuk! Ook vindt u emmers en schepjes, visnetjes, leuke kaartjes en de Buitengoed lampjes voor in uw tent. Ook vindt u genoeg folders waarmee u de omgeving kunt verkennen. Komt u er niet uit? Vraag onze medewerker in de receptie. Die kan u genoeg leuke tips geven. Ook hangt er een AED bij de receptie in het geval van nood is dit toch een prettig idee.

Buitenactiviteiten

Buitenactiviteiten zijn onze specialiteit. Kikkers en kreeftjes vangen in de vijvers, schommelen, skelteren, konijnen knuffelen bij ons beestenboeltje en voetballen op het t'voetbalveldje, op ons Buitengoed is eindeloos veel ruimte en kan het allemaal. Ook leuk: jeu de boules, tafeltennis of tafelvoetballen. Voor kinderen van 3 tot 12 jaar worden er op gezette tijden leuke activiteiten georganiseerd. Bij ons staat alles in het teken van ervaar het ultieme buitengevoel en krijgen kinderen de ruimte om zelf te ontdekken en vrij te spelen in de natuur!

Fietsverhuur

Wil je er graag op uit, dan kun je bij ons een damesfiets huren. Elektrische fietsen, mountainbikes en kinderfietsen zijn te huur bij een verhuurpunt in Odijk of Houten. Bunnik ligt in een prachtige fietsomgeving, te midden van landgoederen en kastelen, rivieren en forten, heuvels en bossen. In de omgeving zijn er prachtige fietsroutes langs de rivieren en forten.

Overnachten
Activiteiten
Trouwen
Buiten vieren
Volg het laatste nieuws...
Volg het laatste nieuws
Op de hoogte blijven van alle vernieuwingen en activiteiten?
Mis niets en schrijf je nu hier in
NIEUWSBRIEF

Overig

IBAN: NL16 RABO 0311 304 389
KVK: 301 85 869
BTW: NL81 1980 868 B01