Faciliteiten

Wij bieden alle reguliere faciliteiten die je op een moderne camping kunt verwachten.

Sanitair

Wastafels met koud en warm water (vrij te gebruiken)
Heerlijke warme douches (vrij te gebruiken)
Toiletten en Urinoirs
Wasmachine en droger (tegen betaling)
Afwasplekken met gratis warm water
Babyroom
Stortbak voor chemisch toilet

Winkel en eten

In onze receptie hebben wij een hoekje met streekproducten, leuke outdoor hebbedingetjes of gewoon het hoognodige wat je met kamperen niet missen kan... Voor vers afgebakken broodjes komt in de schoolvakanties dagelijks onze bakker langs en daarbuiten op zaterdag. Op vrijdag en zondag kunt u een dag van te voren lekkere broodjes bestellen bij ons klokhuis of bij de receptie. In het weekend kunt u terecht in ons klokhuis voor een hapje en drankje! Nieuwschierig wat we aanbieden check hier ons menu!

Speelvijver

Een heerlijke plek om te spelen, liaan te slingeren, sprietlopen of te wandelen over 't eilandje.

Wifi

Ook op vakantie is het fijn en handig om af en toe even online te zijn. Ons buitengoed heeft draadloos internet. Je logt eenvoudig in op onze wifi. Databundels zijn te koop bij de receptie.

Buitenactiviteiten

Buitenactiviteiten zijn onze specialiteit. Kikkers en kreeftjes vangen in de vijvers, schommelen, skelteren, konijnen knuffelen bij ons beestenboeltje en voetballen op het t'voetbalveldje, op ons Buitengoed is eindeloos veel ruimte en kan het allemaal. Ook leuk: jeu de boules, tafeltennis of tafelvoetballen. Voor kinderen van 3 tot 12 jaar worden er op gezette tijden leuke activiteiten georganiseerd. Bij ons staat alles in het teken van ervaar het ultieme buitengevoel en krijgen kinderen de ruimte om zelf te ontdekken en vrij te spelen in de natuur!

Fietsverhuur

Wil je er graag op uit, dan kun je bij ons een damesfiets huren. Elektrische fietsen, mountainbikes en kinderfietsen zijn te huur bij een verhuurpunt in Odijk of Houten. Bunnik ligt in een prachtige fietsomgeving, te midden van landgoederen en kastelen, rivieren en forten, heuvels en bossen. In de omgeving zijn er prachtige fietsroutes langs de rivieren en forten.

Overnachten
Activiteiten
Trouwen
Feesten
Volg het laatste nieuws...
Volg het laatste nieuws
Wegafsluitingsbord voor aan de parallelweg: Ons Buitengoed is gewoon bereikbaar!
Op de hoogte blijven van alle vernieuwingen en activiteiten?
Mis niets en schrijf je nu hier in
NIEUWSBRIEF

Overig

IBAN: NL16 RABO 0311 304 389
KVK: 301 85 869
BTW: NL81 1980 868 B01

Ons recreatieterrein is geopend van 30 maart 2019 tot 13 oktober 2019