+stad utrecht op 10 minuten afstand
+prachtige fiets- en wandelomgeving
+Ruim opgezet in een groene omgeving
Plattegrond

Ons Boomgaardnieuws

Wil jij ook op de hoogte blijven van al ons Boomgaard nieuws, leuke plannen en activiteiten? Hier komt binnenkort onze aanmeldknop voor onze nieuwsbrief.

Nieuws berichten

Vernieuwd horeca paviljoen
3 februari 2023
Vanaf aankomend seizoen 2023 nodigen wij jullie van harte uit om ons horecapaviljoen op buitengoed de Boomgaard in Bunnik te bezoeken. Hier vind je onze prachtige speelvijver en speelterrein, waar jij en je gezin kunnen genieten van een heerlijke maaltijd of een lekkere koffie. Ons enthousiaste team, met een passie voor koken, taartjes bakken en gastbeleving, staat klaar om jullie te verwelkomen met de lekkerste gerechten. Proef de vers gebakken warme broodjes, geniet van een compleet ontbijtje, proef de huisgemaakte taartjes, geniet van een goeie bak koffie of een ijsje. Onze stevige lunch- en borrelkaart, uit de steenoven gebakken pizza s, plaatselijk gebrouwen biertje of een frisse mocktail zullen jullie zeker verrassen! Kom helemaal tot rust op ons gezellige terras, niks moet, niksen mag! Laat je verwennen door onze gastvrije service en geniet van de prachtige omgeving. Wij kijken uit naar jullie bezoek!
Lees meer
Activiteiten
3 februari 2023
Onze collega Anita is al druk bezig om de activiteiten agenda te vullen met vermaak voor jong en oud. Zet de volgende activiteiten vast in je agenda :
  • Zaterdag 1 april: Seizoenopening, horeca hapje + drankje van 15:00-18:00u
  • Zondag 9 april paasontbijt
  • Zondag 9 april Paas speurtocht & eieren zoeken
In de loop van het seizoen worden er steeds meer activiteiten toegevoegd. Houd onze socials en website in de gaten voor meer informatie.
Lees meer
Buitengewone collega
2 februari 2023
Ben jij of ken jij iemand die goed bij ons Buitengoedteam past? Iemand met een grote glimlach, die een tikkeltje eigenwijs is en vol energie zit. Dan horen wij het graag. Voeg je bij ons horecateam om onze gasten een fijne beleving te geven, of stap de keuken in en verras ons met je kookkunsten. Maar ook voor andere bijbaantjes heten je welkom om te solliciteren. Bekijk al onze vacatures hier
Lees meer
Buitengoed Samenzijn
2 februari 2023
Zo heet de nieuwe locatie op ons terrein. De plek voor een familiedag, het vieren van je verjaardag of vergaderen in de buitenlucht…
Deze locatie ligt nagenoeg aan de recreatieplas, maar biedt toch privacy en is van alle gemakken voorzien. Beschikbaar voor groepen tot max. 50 personen. Vraag ons naar de mogelijkheden, beschikbaarheid en spelregels of check onze website.
Lees meer
Het nieuwe seizoen!
31 januari 2023
Nu we alweer in de tweede maand van 2023 zitten komt de opening van het kampeerseizoen steeds dichterbij. 1 april verwelkomen we jullie graag om met ons nieuwe avonturen te maken en veel fijne momenten te beleven.
Nog niet gereserveerd? Boek hier je mooiste plekje of fijnste accommodatie voor komend seizoen!
Lees meer
Ook in de winter is het buiten genieten!
20 november 2022
Ons kampeerterrein is op dit moment gesloten, maar je kunt nog steeds komen genieten. Verblijf in één van onze lodges, heerlijk rustig, buitenhaardje aan of heerlijk chillen in de hottub met uitzicht over de weilanden of genieten in je eigen privésauna.
Wandel door ons dennenbos en kom een kijkje nemen in onze Christmasshop of gewoon sfeer proeven tijdens onze kerstbomenverkoop.
Check hier de beschikbaarheid voor een buitengoedplekje!
Lees meer
Kom het ultieme Kerstgevoel ervaren!
20 november 2022
Vanaf 25 november is ons buitengoed weer omgetoverd tot een magisch kerstdecor en zijn wij dagelijks geopend voor het kopen van je kerstboom, kerstverlichting, kerstdeco of piek. Kom het ultieme Kerstgevoel ervaren, trek je laarzen en wanten aan, wandel door ons dennenbos of rooster marshmallows boven ons knisperende kampvuur.Gezelligheid, warme chocolademelk, onze buitengoed Kerst speurkaart, churro s of spirello s, kortom alle ingredienten voor een leuk middagje uit!Zien we je snel op ons Buitengoed?Openingstijden, impressies en meer informatie vind je op www.kerstbomentekoop.nl
Lees meer
Maak kennis met onze nieuwe collega Laura
20 oktober 2022
Ik heb de afgelopen weken al een aantal dagen mee mogen werken, maar per 1 december mag ik mij officieel ook een Boomgaarder noemen.
Mijn naam is Laura, ik ben 42 jaar en ik woon in Utrecht samen met mijn zoon Dex van 10.Ik hoop met mijn eerder opgedane ervaringen, enthousiasme en creativiteit een mooie bijdrage te kunnen leveren bij de BoomgaardIn mijn vrije tijd zit ik weinig stil. Ik doe graag aan krachtraining, wandel veel of gebruik mijn museumjaarkaart om een toffe tentoonstelling te bekijken. En natuurlijk ben ik dol op kamperen.Tot snel ziens bij de Boomgaard!
Lees meer
Wat een zomer!
2 oktober 2022
1 april 2022; het begin van het kampeerseizoen. Wat voelde als zeeën van tijd, resulteerde in een voorbijvliegende TGV. Ongekend hoe snel dit seizoen aan ons voorbij is gevlogen. Je knippert met je ogen en tadaaa het is 9 oktober; de afsluiting van het kampeerseizoen en slechts één nieuwsbrief verder. (Baal ik van, want ik had jullie graag per kwartaal mee genomen in onze Buitengoed-avonturen). Helaas kampten ook wij het afgelopen jaar met onderbezetting waardoor we genoodzaakt waren ons sterk te maken voor andere taken binnen ons Buitengoed. Gaan we in 2023 anders doen. Beloofd!

Van 1 april tot 9 oktober staan wij zoals men het tegenwoordig zo mooi zegt; 24/7 AAN. Een mooie job?
Zekers, maar ook met de nodige uitdagingen zoals eerder genoemde onderbezetting, kinderen in de pubertijd en veel plannen om het Buitengoed alleen maar leuker en nog beter te maken:-) Nu breekt voor ons de tijd aan dat onze ‘zomervakantie’ begint met ons gezin. Tijd voor een korte adempauze, aandacht voor elkaar en tijd om energie te herpakken voor het kerstseizoen wat voor de deur staat. Onze dochter Puck heeft een heuse aftelkalender, vanaf vandaag nog 81 dagen tot Kerst! Kerstbomen, kerstversiering, lampjes, toeters en bellen, beloofd weer een mooi feestje te worden, dus hopelijk tot ziens! Een korte terugblik
Eindelijk ‘verlost’ van Corona en tijd om elkaar weer een dikke knuffel te geven. Wat keken wij ernaar uit.
We weten allemaal van de verschrikkelijke oorlog in Oekraïne, maar ook van de bosbrand hier, een horrorfile daar en pittige acties van ons boeren. In de zwembaden stond het waterpeil hoog vanwege de grote aantallen mensen dat zich op hetzelfde moment in de zwembaden bevonden. Deze truc ging echter niet op voor de vele haast drooggevallen rivieren. Ook onze bescheiden speelvijver was vol. Fijn te zien dat veel mensen ons Buitengoed hebben bezocht en daarmee het extreem drukke Schiphol met alom chaos hebben ontzien en mooie herinneringen met familie en/of vrienden hebben gemaakt. Hier doen we het voor, blije gezichten, jong en oud. De toekomst
Economisch gezien zou je aan ons consumentengedrag amper zien dat er iets gaande is, of op ons afkomt. Toch houden we ons hart vast. We lezen in de krant over de inflatie en merken het bij het afrekenen van ons prijzige boodschappenmandje bij de supermarkt. Wij laten de verwarming de komende tijd nog even uit:-) Ja lieve mensen, er staat ons nog wat te wachten. Dankbaar zijn we daarom des te meer dat jullie dit jaar voor ons Buitengoed hebben gekozen. Welke kant de economie ook op gaat, en hoe heftig de inflatie ook zal zijn, ons Buitengoed maakt zich op voor 2023. Een nieuw seizoen waarin genieten met een grote G voorop staat! Waarin je kunt rekenen op dezelfde passie en energie zoals je van ons mag verwachten.

Michel, ik, onze kinderen en ons fantastische team wensen jullie een mooie warme winter toe. We kijken uit naar jullie komst in het nieuwe jaar!
Lees meer
Buiten spelen is gezond!
8 augustus 2022
Ben je zelf op zoek naar een afwisselende baan of nieuwe uitdaging en/of ken je iemand die past binnen ons team van ietwat gekke, maar vooral gezellige collega’s? Bij buitengoed de Boomgaard werk je omdat je plezier hebt in wat je doet.Wij zijn altijd op zoek naar allround mensen, bij ons niet alleen frontoffice, team groen en techniek, maar bij ons is het afwisseling, soms horeca, opbouwen bij de buitengoed evenementen of bijspringen in de schoonmaak en natuurlijk met zijn allen knallen tijdens de kerstbomenverkoop! Nieuwsgierig naar wie wij zijn en wat we doen? Vacatures
Lees meer
Nieuw deze zomer, BOOMGAARD FUN!!
10 juli 2022
Vanaf dit seizoen zijn wij gestart met Boomgaard Fun!
Nieuwsgierig? Check dan onze infopagina voor het volledige programma. Verder kun je het ook vinden op ons informatiebord bij de receptie.
Lees meer
Nationale Modderdag 29 juni 2022
22 juni 2022
Woensdag 29 juni is het nationale ModderDagwww.ivn.nl/modderdagen wij doen mee, kom je ook? Buiten spelen, zwemmen, zwiepen aan de liaan of kabelbaan, modder schminken, modder spelletjes meespelen, roetsjen van onze modderglijbaan én wie weet kom je Klaartje Boomgaardje ook nog tegen! Tussen 14:00-16:00u zullen er georganiseerde activiteiten zijn onder leiding van de toppers van Kids Lodge. Omdat wij het super leuk vinden als je komt, spelen kids deze dag voor de helft van de prijs, kids betalen dus €3,- per persoon i.p.v. €6,- (vanaf 15jr standaard €3,-) Iedereen die lekker wil spelen en vies wil worden is welkom! (Er is geen toezicht op de recreatieplas!) Tot 29 juni!
Lees meer
Autovrij
24 maart 2022
Op veler verzoek en met de gedachten aan het milieu, de veiligheid, het stimuleren van beweging en aan de momenteel hoge brandstofprijzen, worden we per dit jaar écht autovrij/luw ;-)
Alleen voor het plaatsen en voor het ophalen van je kampeermiddel kun je nog met de auto naar je kampeerplekje.
Voor de boodschappen of andere zware spullen bieden wij bolderkarren aan.
Lees meer
Nieuw, nieuw, nieuw........
24 maart 2022
Ook deze winter hebben wij niet stil gezeten, ondanks weer, wind en regen hebben we weer een paar mooie dingen voor jullie klaargestoomd!
Naast de normale onderhoudsklussen zoals een likje verf hier en daar, het uitvlakken en ophogen van diverse plaatsen op ons kampeerterrein, komt er extra privé sanitair, extra toiletten bij ons tijdelijke horecapaviljoen Lekker Buiten, maar ook verschillende 5 persoons Buitengoed lodges en Family lodges en Urban lodges met ligbad of sauna. Ook hebben we hier en daar wandelpaden en toegangspaden gemaakt voor extra comfort!
Lees meer

mis niets!

Op de hoogte blijven van alle vernieuwingen en activiteiten?

Mis niets en schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief