Yeah!

We gaan nog even door...

Dit jaar geopend tot 25 oktober.

Kom gezellig kamperen in de herfstvakantie.

Boek nu
Boek Hier
  • OVER ONS | Buitengoed de Boomgaard Utrecht

OVER ONS

De gezichten achter de Boomgaard......nieuwsgierig? Kom snel eens langs en ervaar onze gastvrijheid! Buitengoed de Boomgaard bestaat al sinds 1975,maar daarvoor was de boomgaard en bijbehorende landerijen reeds in het bezit van de Familie van Zijl, van generatie op generatie, veranderde het bedrijf door de jaren heen van fruitteeltbedrijf, camping, naar allround recreatiebedrijf. Wij Michel en Edy proberen samen met een team van enthousiaste collega's vol passie 7 dagen in de week klaar te staan voor iedereen die kampeert, daggast is, iets wil vieren of gewoon een dag bij ons het ultieme buitengevoel komt ervaren. Daarbij staat persoonlijk contact, gastvrijheid en sfeer/beleving centraal.

Wij willen ons gevoel delen, het gevoel van blote voeten in het gras, genieten van de geur van bloesem of de geur van een kampvuur waar je uren kan kletsen met familie of vrienden, genieten van de kinderen (wij hebben er inmiddels drie) die zich net als ik (Edy) vroeger, eindeloos in de buitenlucht kunnen vermaken met hutten bouwen, skelteren, slootje springen, kikkers vangen, boompje klimmen of reuze vogelnesten bouwen in het net gemaaide gras. De plek in de boomgaard waar ons werk, ons leven is geworden en waar geen dag hetzelfde is. Alles volgen over de boomgaard, download onze boomgaardapp(zie downloadlink onderin)

Vacatures Buitengoed de Boomgaard

Is het jouw droombaan om heerlijk in de buitenlucht te werken in een hecht, klein team, in een klein groen paradijs onder de rook van Utrecht? Dan is één van deze leuke functies wellicht iets voor jou!

Horecatijgers

Voor onze snackcorner, maar voor alle momenten die je bij ons kan vieren, zijn we altijd op zoek naar collega's voor bar en bedieningswerkzaamheden.


Nieuwsgierig?


Stap bij ons binnen voor meer informatie, pak de telefoon of stuur je cv met selfie naar welkom@buitengoeddeboomgaard.nl

Overnachten
Activiteiten
Trouwen
Buiten vieren
Volg het laatste nieuws...
Volg het laatste nieuws
Op de hoogte blijven van alle vernieuwingen en activiteiten?
Mis niets en schrijf je nu hier in of download onze Boomgaardapp.Laatste Boomgaardnieuws

Overig

IBAN: NL16 RABO 0311 304 389
KVK: 301 85 869
BTW: NL81 1980 868 B01

Download onze app