Yeah!

We gaan nog even door...

Dit jaar geopend tot 25 oktober.

Kom gezellig kamperen in de herfstvakantie.

Boek nu
Boek Hier
  • volkswagen club kampeerweekend
  • Ervaar het ultieme buitengevoel

JOUW MOMENT OP BUITENGOED DE BOOMGAARD

Buitengoed de Boomgaard biedt een ideale oplossing als je thuis de ruimte niet hebt, als je gasten uit heel Nederland komen, als je op zoek bent naar een locatie in de buitenlucht of als je jouw moment perfect wilt maken met familie, vrienden en ruimte voor een leuke activiteit. 

Alle ruimte

Op De Boomgaard wordt je niet begrensd. Er is zoveel ruimte en er zijn zoveel dingen die je kunt doen, dat iedereen zich zal vermaken. Ouders met kinderen kunnen hier zorgeloos genieten. Wij bieden een veilige speelomgeving, je hebt werkelijk "geen kind aan ze".

Centraal gelegen bij Utrecht

Buitengoed de Boomgaard ligt in Bunnik, vlakbij Utrecht en dus centraal in Nederland. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het OV.

Een weekend weg met collega's, familieweekend of verjaardag in de buitenlucht

Op Buitengoed de Boomgaard worden allerlei voor jou belangrijke gebeurtenissen gevierd. Families, jarigen, bedrijven, organisaties, verenigingen en scholen komen hier genieten van onze locatie in het groen en ons aanbod aan buitenactiviteiten.

Jij & je familie

Familie = koesteren. De verjaardag van opa of oma wordt gevierd, een familie BBQ. Gezellig met elkaar onder de oude Goudrenet appelbomen vertoeven in een nostalgische groene oase van samenzijn. Geen gedoe & rommel en erna lekker neerploffen in de Safari Lodge. Spatje regen verwacht? Geen nood. Check onze locatie 't Klokhuis of we huren een tent voor je in. Allemaal fijne plekjes om bij elkaar te komen. De kinderen vermaken zich eindeloos op het Buitengoed. En jullie? Mooie gesprekken en genieten. Meer weten?

Uitzonderingen

In de periode van Hemelvaart en Pinksteren is het niet mogelijk om gebruik te maken van onze locatie 't Klokhuis. Ook in de zomervakantie is dit niet mogelijk, dit i.v.m. de drukte op onze camping. Wel bieden wij onze buitenlocatie Belle aan. Deze sfeervolle stretchtent is exclusief af te huren voor je verjaardag, jubileum, bedrijfsborrel of last minute feestje vanaf 15 personen, uiteraard in een ruime opstelling! De buitenlocatie is ingericht met picknicktafels voor max. 30 personen.

Activiteiten tijdens uw gelegenheid

Naast alle ‘gewone’ faciliteiten die wij bieden zoals liaan slingeren, sprietlopen, kikkervisjes zoeken in onze vijver, skelteren, schommelen en konijnen aaien in onze dierenweide, kunnen we ook een speciale activiteit organiseren.

Catering

Zomaar wat voorbeelden: picknick, high tea, bbq, tapas, live cooking, diners van simpel tot zeer luxe of een foodtruck. Wij werken samen met een aantal vaste cateraars die elk hun eigen stijl hebben. Zij zijn bekend met de locatie en weten wat handig is en wat niet en wat ze vooraf moeten regelen.

Meer informatie en reserveren

Neem voor meer informatie over onze locaties contact met ons op via welkom@buitengoeddeboomgaard.nl of 030 656 38 96.

Overnachten
Activiteiten
Trouwen
Buiten vieren
Volg het laatste nieuws...
Volg het laatste nieuws
Op de hoogte blijven van alle vernieuwingen en activiteiten?
Mis niets en schrijf je nu hier in of download onze Boomgaardapp.Laatste Boomgaardnieuws

Overig

IBAN: NL16 RABO 0311 304 389
KVK: 301 85 869
BTW: NL81 1980 868 B01

Download onze app