JOUW FEEST OP BUITENGOED DE BOOMGAARD

Buitengoed de Boomgaard biedt een ideale oplossing als je thuis de ruimte niet hebt, als je gasten uit heel Nederland komen, als je op zoek bent naar een feestlocatie in de buitenlucht of als je tijdens je feest een activiteit wilt organiseren. 

Alle ruimte

Op De Boomgaard wordt je niet begrensd. Er is zoveel ruimte en er zijn zoveel dingen die je kunt doen, dat iedereen zich zal vermaken. Ouders met kinderen kunnen hier zorgeloos van het feest of event genieten. Het is een veilige speelomgeving en de kinderen vallen hier niemand lastig.

Centraal gelegen bij Utrecht

Buitengoed de Boomgaard ligt in Bunnik, vlakbij Utrecht en dus centraal in Nederland. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het OV.

Je bedrijfsfeest, familiefeest of verjaardag in de buitenlucht

Op Buitengoed de Boomgaard worden allerlei feesten gevierd. Families, jarigen, bedrijven, organisaties, verenigingen en scholen komen hier genieten van onze feestlocaties in het groen en ons aanbod aan buitenactiviteiten.

Jij & je familie

Familie = koesteren. De verjaardag van opa of oma wordt gevierd, een familie BBQ. Gezellig met elkaar onder de oude Goudrenet appelbomen vertoeven in een nostalgische groene oase van samenzijn. Geen gedoe & rommel en erna lekker neerploffen in de Safari Lodge. Spatje regen verwacht? Geen nood. Check onze locaties Belle Fleur of 't Klokhuis of we huren een tent voor je in. Allemaal fijne plekjes om bij elkaar te komen. De kinderen vermaken zich eindeloos op het Buitengoed. En jullie? Mooie gesprekken en genieten. Meer weten?

Uitzonderingen

In de periode van Hemelvaart en Pinksteren is het niet mogelijk om bruiloften of partijen te organiseren op onze locatie. Ook in de zomervakantie is dit niet mogelijk, dit i.v.m. de drukte op onze camping.

Activiteiten op een feest

Naast alle ‘gewone’ faciliteiten die wij bieden zoals liaan slingeren, sprietlopen, kikkervisjes zoeken in onze vijver, skelteren, schommelen en konijnen aaien in onze dierenweide, kunnen we ook een speciale activiteit organiseren.

Locaties

We hebben verschillende feestlocaties.

Catering

Zomaar wat voorbeelden: picknick, high tea, bbq, tapas, live cooking, diners van simpel tot zeer luxe of meerdere foodtrucks. Wij werken samen met een aantal vaste cateraars die elk hun eigen stijl hebben. Zij zijn bekend met de locatie en weten wat handig is en wat niet en wat ze vooraf moeten regelen.

Meer informatie en reserveren

Neem voor meer informatie over onze feestlocaties contact met ons op via welkom@buitengoeddeboomgaard.nl of 030 656 38 96.

Overnachten
Activiteiten
Trouwen
Feesten
Volg het laatste nieuws...
Volg het laatste nieuws
Wegafsluitingsbord voor aan de parallelweg: Ons Buitengoed is gewoon bereikbaar!
Op de hoogte blijven van alle vernieuwingen en activiteiten?
Mis niets en schrijf je nu hier in
NIEUWSBRIEF

Overig

IBAN: NL16 RABO 0311 304 389
KVK: 301 85 869
BTW: NL81 1980 868 B01

Ons recreatieterrein is geopend van 30 maart 2019 tot 13 oktober 2019