ONZE FEESTLOCATIES

Op ons buitengoed hebben we twee feestlocaties die elk hun eigen charme en mogelijkheden hebben.

Feesttent Belle Fleur met grote weide

Deze feestlocatie ligt op het achterste gedeelte van onze camping en biedt veel privacy. Het is een groot grasveld (2 ha) met een tent met plek voor 70 tot 175 personen. Vanaf de locatie kijk je uit over de omringende groene weilanden.

In de tent (150 m2) zit een verhoogde houten vlondervloer, een geluidsinstallatie en er is gezellige sfeerverlichting. Er staan steigerhouten statafels en lage tafels met banken. Buiten staan gezellige picknicktafels. De locatie huur je altijd in combinatie met afname van horeca (bar).

Direct naast de tent zijn toiletten en in de tent zelf is er water en stroom. ’s Avonds kan er een vuur worden aangestoken en er is vrolijke verlichting (prikkabels) langs het toegangspad en het buitenterrein.

De feestlocatie grenst aan het voet- en volleybalveld van de camping, met daarachter onze speelvijver met liaan. Kinderen zullen zich hier goed vermaken!

Feestlocatie ’t Klokhuis tegenover speeltuin en kinderboerderij

Het Klokhuis ligt in het hart van ons Buitengoed. Een sfeervol uit hout opgetrokken gebouw van 120 m2 voor gezelschappen van 30 tot 100 personen, gelegen tussen onze oude Goudrenet bomen. Er zijn statafels, stoelen en banken, zowel binnen als buiten op de veranda. Er is ook een gezellige open haard waar je tegen een kleine bijdrage gebruik van kunt maken. De locatie huur je altijd in combinatie met afname van horeca (bar).

Kinderen vermaken zich tijdens het feest heerlijk in de speeltuin en de dierenweide die tegenover het Klokhuis liggen.

Groepstent 96m2

Geen tuin? Of niet voldoende ruimte voor een barbecue, uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om op ons groepsveld een tent te plaatsen voor uw familie, verenigings- of groepsuitje. Om het plaatje compleet te maken verhuren wij tevens meubilair zoals picknicktafels, biertafels,koelkast, statafels, vuurschalen enz. Voor de styling kun je terecht bij ons stylisten, voor meer informatie stuur een mailtje naar welkom@buitengoeddeboomgaard.nl.

Overnachten
Activiteiten
Trouwen
Feesten
Volg het laatste nieuws...
Volg het laatste nieuws
Wegafsluitingsbord voor aan de parallelweg: Ons Buitengoed is gewoon bereikbaar!
Op de hoogte blijven van alle vernieuwingen en activiteiten?
Mis niets en schrijf je nu hier in
NIEUWSBRIEF

Overig

IBAN: NL16 RABO 0311 304 389
KVK: 301 85 869
BTW: NL81 1980 868 B01

Ons recreatieterrein is geopend van 30 maart 2019 tot 13 oktober 2019