Yeah!

We gaan nog even door...

Dit jaar geopend tot 25 oktober.

Kom gezellig kamperen in de herfstvakantie.

Boek nu
Boek Hier
  • Speelvijver

ONZE TIPS

We hebben de leukste activiteiten in onze omgeving voor je op een rij gezet. Voor een dagje gegarandeerd genieten.Zie ook onze Hotspots

Waterliniemuseum Fort bij Vechten

Het fort is een attractie voor jong en oud, met interactieve tentoonstellingen over de waterlinies, de Romeinen en de natuur op de forten. Een van de hoogtepunten is de oculus rift parachutesprong boven de waterlinie.Er zijn rondleidingen over het fort onder leiding van een gids die je alles vertelt over de forten en de waterlinie en die je de prachtige, historische gebouwen laat zien.
www.waterliniemuseum.nl

De pont van het landschap (Utrecht-Bunnik)

Langs de oevers van de Kromme Rijn tussen Utrecht en Bunnik is in 1995 de palenbeschoeiing verwijderd. De oevers zijn glooiend gemaakt en er zijn riviereilanden aangelegd. Om kennis te maken met de rijke natuur langs de Kromme Rijn, organiseert Het Utrechts Landschap vaarexcursies met de Pont van Het Landschap. De excursies beginnen in informatiecentrum ‘De Kromme Rijn’ op landgoed Niënhof.
www.utrechtslandschap.nl/varen/pont-van-het-landschap

Varen met De Krommerijnder (Wijk bij Duurstede-Cothen)

Van half april tot half oktober kun je op zaterdag en zondag met de historische trekschuit De Krommerijnder de eeuwenoude route varen van Wijk bij Duurstede naar Cothen, en terug. De tocht gaat dwars door de gevarieerde natuur en langs de fraaie historische gebouwen van Cothen. De schuit vaart ook bij slecht weer. Dan wordt de overkapping opgezet.
www.krommerijnder.nl

Kasteel de Haar (Haarzuilens)

Net buiten de stadsgrenzen van Utrecht ligt dit magnifieke eeuwenoude gebouw; het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland. Voor kinderen een ultiem sprookjesslot en voor volwassenen een locatie om de oude middeleeuwen te herleven.
www.kasteeldehaar.nl

Pyramide van Austerlitz

De ‘Pyramide van Austerlitz’ ligt op het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug en werd in 1804 gebouwd als eerbetoon aan Napoleon Bonaparte. Vanaf de piramide kun je heerlijk wanden. Of je kunt genieten van een kopje koffie, terwijl de kinderen spelen in de uitgebreide speeltuin en het lunapark, compleet met botsauto’s, draaimolens, een treintje en meer.
www.pyramidevanausterlitz.nl

Down Under Recreatie (Nieuwegein)

Down Under in Nieuwegein is een outdoor locatie voor watersporten zoals wavesurfen, waterskiën, wakeboarden, cable tubing en bodyboarden maar ook voor andere outdoor sporten. In hun beachclub kun je lekker borrelen of een hapje te eten.
www.downunderrecreatie.nl

Glowgolf (Houten)

GlowGolf is een overdekte minigolf baan ‘onder water’. Je waant je tussen de vissen en het koraal en speelt minigolf of midgetgolf in een waanzinnig decor. De baan, ballen en het decor geven fluorescerend licht.
http://glowgolf.nl/houten/

De Buitenwereld (Houten)

Kinderboerderij en speeltuin de Buitenwereld in Houten is leuk voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Er zijn veel houten klimtoestellen en je kunt lekker met water en modder spelen. Een paar keer per jaar zijn er speciale activiteiten, zoals met Pasen, op dierendag en tijdens het schaapscheerdersfeest.
http://buitenwereld.nl

Speelbos Nieuw Wulven (Houten)

In dit speelbos waan je in de wereld van de Romeinen en de Hollandse Waterlinie. Op deze plek stond namelijk heel langgeleden een Romeins fort. Speel op de tafel in het veld een spel dat de Romeinen ook al speelden. Liever lekker ravotten? Beklim het speeltoestel, kom schommelen in de autobanden, of kliederen met water bij de waterpomp. Of neem je vlieger mee en gooi ‘m het luchtruim in op de vliegerweide.
www.staatsbosbeheer.nl/natuurgebieden/kromme-rijn/bezienswaardigheden/speelbos-nieuw-wulven

Spoorwegmuseum (Utrecht)

Ontdek het verhaal achter 175 jaar spoorwegen in Nederland. Bekijk mooie, historische treinen en geniet van alles wat er te doen is. De grote ontdekking, droomreizen, stalen monsters, de werkplaats, de vuurproef, maliebaanstation, werkterrein en tentoonstellingen.
www.spoorwegmuseum.nl

Nationaal Militair Museum (Soesterberg)

Op de plek waar in 1913 de Luchtvaartafdeling van de Koninklijke Landmacht werd opgericht staat 100 jaar later het Nationaal Militair Museum. Een indrukwekkend gebouw met een spectaculair dak van 110 x 250 meter en 13 meter hoge glazen buitenwanden. Ontdek het Arsenaal en dwaal tussen tanks en vliegtuigen. Daarnaast zijn er 6 themaruimtes waar het verhaal van de krijgsmacht wordt verteld. Persoonlijke verhalen van bijzondere mensen. www.nmm.nl

Overnachten
Activiteiten
Trouwen
Buiten vieren
Volg het laatste nieuws...
Volg het laatste nieuws
Op de hoogte blijven van alle vernieuwingen en activiteiten?
Mis niets en schrijf je nu hier in of download onze Boomgaardapp.Laatste Boomgaardnieuws

Overig

IBAN: NL16 RABO 0311 304 389
KVK: 301 85 869
BTW: NL81 1980 868 B01

Download onze app