Yeah!

We gaan nog even door...

Dit jaar geopend tot 25 oktober.

Kom gezellig kamperen in de herfstvakantie.

Boek nu
Boek Hier

ROUTEBESCHRIJVING NAAR BUITENGOED DE BOOMGAARD

Buitengoed de Boomgaard ligt centraal, midden in Nederland en is met auto, OV en fiets gemakkelijk bereikbaar.

Ons adres

Buitengoed de Boomgaard
Parallelweg 9
3981 HG Bunnik(Utrecht)

Met de auto


Routebeschrijving vanuit de richting Utrecht

Neem op de A12 richting Arnhem de afslag Bunnik. Onderaan de afslag neem je een bocht van 180° rechtsom, voor Kassing de Raaphof langs. Na ongeveer 1,5 kilometer kom je aan bij het buitengoed.

Routebeschrijving vanuit de richting Arnhem


Neem op de A12 richting Utrecht de afslag Bunnik. Onderaan de afslag ga je rechtsaf richting Odijk. Rij onder het viaduct door. Ongeveer 20 meter na het stoplicht ga je rechtsaf, voor Kassing de Raaphof langs. Na ongeveer 1,5 kilometer kom je aan bij het buitengoed. Bekijk voor een actueel reisadvies www.anwb.nl/verkeer/routeplanner

Met het OV


Trein

Elk half uur gaan er vanaf Utrecht CS en Veenendaal/Maarn treinen naar Bunnik. De reis vanaf Utrecht CS duurt 6 minuten.

Vanaf het station in Bunnik is het 10 minuten lopen. Ga onder het viaduct door en sla rechtsaf de Groeneweg in. Neem de traverse/fietsbrug de A12 over. Volg de Parallelweg een paar honderd meter. Tussen de hoge dennenbomen aan je rechterhand zit de ingang van Buitengoed De Boomgaard.

Bus


Vanaf Utrecht CS of Zeist kun je met bussen 53 en 41. De bushalte is vlakbij de camping. De bus doet er 20 minuten over vanuit Utrecht en 15 minuten vanuit Zeist.

Stap uit bij halte Bunnik Station. Vanaf daar is het 10 minuten lopen. Ga onder het viaduct door. Neem de traverse/fietsbrug de A12 over. Volg de Parallelweg een paar honderd meter. Tussen de hoge dennenbomen aan je rechterhand zit de ingang van Buitengoed De Boomgaard.

Check voor een actueel reisadvies www.9292.nl

Met de fiets

Buitengoed De Boomgaard is ook goed bereikbaar met de fiets. Vanaf het centrum van Utrecht doe je er bijvoorbeeld een half uur over.

Bekijk je route op www.anwb.nl/verkeer/routeplanner

Overnachten
Activiteiten
Trouwen
Buiten vieren
Volg het laatste nieuws...
Volg het laatste nieuws
Op de hoogte blijven van alle vernieuwingen en activiteiten?
Mis niets en schrijf je nu hier in of download onze Boomgaardapp.Laatste Boomgaardnieuws

Overig

IBAN: NL16 RABO 0311 304 389
KVK: 301 85 869
BTW: NL81 1980 868 B01

Download onze app