GEZELLIGE KERST- EN WINTERACTIVITEITEN

Wij zijn grote liefhebbers van de kersttijd en halen dus alles uit de kast om er een knusse, sfeervolle en bruisende decembermaand van te maken. Onze camping is tevens kerstbomenkwekerij. Tussen al dat groen zetten wij onze tenten neer, sleebaanhelling, poffertjeskraam en ons gasstel voor warme chocomelk.

Kom in december naar onze kwekerij en beleef het ultieme kerstgevoel! Ieder jaar organiseren we iets leuks. Meer info Ontdek Kids Christmas

Kerstbomen in Bunnik: zelf hakken!

Een kerstboom direct van het land. Trek je laarzen aan en kom naar ons buitengoed voor de kerstboombeleving zoals de Kerstman hem bedoeld heeft.

Bedrijfskerstfeest

Wij bieden misschien wel de origineelste manier om werknemers en relaties van jouw bedrijf te bedanken voor de prettige samenwerking: zij gaan na het feest met een kerstboom naar huis! Zelf uitgezocht op het land en als ze willen ook zelf omgezaagd!

In één van onze in kerststijl ingerichte locaties (15 tot 600 personen) verwelkom je je gasten met een borrel of diner. Tijdens of na afloop kunnen ze hun boom uitzoeken. Onze locatie is tijdens het feest exclusief beschikbaar voor jouw bedrijf.

Wees er snel bij! Want onze bedrijfskerstevenementen zijn zo populair dat bedrijven in januari alweer hun evenement voor het jaar erop boeken.

Neem voor meer informatie over onze bijzondere kerstfeesten voor bedrijven contact met ons op via info@buitengoeddeboomgaard.nl of 030 656 38 96.

Meer informatie

Wil je meer weten over de activiteiten, ga dan naar onze speciale kerstwebsite.

Overnachten
Activiteiten
Trouwen
Feesten
Volg het laatste nieuws...
Volg het laatste nieuws
Op de hoogte blijven van alle vernieuwingen en activiteiten?
Mis niets en schrijf je nu hier in
NIEUWSBRIEF

Overig

IBAN: NL16 RABO 0311 304 389
KVK: 301 85 869
BTW: NL81 1980 868 B01

Ons recreatieterrein is geopend van 30 maart 2019 tot 13 oktober 2019