ONZE TROUWLOCATIES

Buiten trouwen

Jullie kunnen kiezen uit twee locaties met veel buitenruimte die elk hun eigen charme en mogelijkheden hebben. Beide locaties zijn te verwarmen en dus ook geschikt voor bruiloften in de herfst of de winter.

Feesttent Belle Fleur met grote weide

Deze trouwlocatie ligt op het achterste gedeelte van onze camping en biedt veel privacy. Het is een 2ha groot grasveld (2 ha) met een feesttent met plek voor 70 tot 175 personen. Vanaf de feestlocatie kijk je uit over de omringende groene weilanden.

In de tent (150 m2) zit een verhoogde houten vlondervloer, een geluidsinstallatie en er is gezellige sfeerverlichting. Er staan steigerhouten statafels en lage tafels met banken. Buiten staan gezellige picknicktafels. De locatie huur je altijd in combinatie met de afname van horecapersoneel en bar.

Direct naast de tent zijn toiletten en in de tent zelf is er water, stroom en een garderobe. ’s Avonds wordt er een vuur aangestoken en er is vrolijke verlichting (prikkabels) langs het toegangspad en de perenbomen die het buitenplein omringen.

De feestlocatie grenst aan het voet- en volleybalveld van de camping, met daarachter onze speelvijver met liaan. Kinderen zullen zich hier goed vermaken!

Feestlocatie ’t Klokhuis tegenover speeltuin en kinderboerderij

Het Klokhuis ligt in het hart van ons Buitengoed. Deze sfeervolle trouwlocatie heeft een veranda die kan worden afgesloten met een overkapping. De ruimte is geschikt voor 40 tot 100 personen.

In ’t Klokhuis (105 m2) zit een geluidsinstallatie en er is een garderobe. Er zijn statafels, stoelen en banken, zowel binnen als op de veranda. Er is ook een gezellige open haard waar je tegen een kleine bijdrage gebruik van kunt maken. De locatie huur je altijd in combinatie met de afname van horecapersoneel en bar.

De sanitaire voorzieningen bevinden zich direct tegenover de locatie.

Kinderen vermaken zich tijdens het feest heerlijk in de speeltuin en de dierenweide die tegenover het Klokhuis liggen.

Exclusief

De locatie met het omringende veld huur je af. Het voetbal- en volleybalveld, de speeltuin en de kinderboerderij zijn toegankelijk voor alle campinggasten. Net zoals het hele terrein van De Boomgaard toegankelijk is voor jullie gasten.

Overnachten
Activiteiten
Trouwen
Feesten
Volg het laatste nieuws...
Volg het laatste nieuws
Op de hoogte blijven van alle vernieuwingen en activiteiten?
Mis niets en schrijf je nu hier in
NIEUWSBRIEF

Overig

IBAN: NL16 RABO 0311 304 389
KVK: 301 85 869
BTW: NL81 1980 868 B01

Ons recreatieterrein is geopend van 30 maart 2019 tot 13 oktober 2019